Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Fiat 500

1.2 Lounge RIJKLAAR!!

Prijs
7.777
Vakgarage Landeweerd
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Deze zeer complete Fiat 500 met zuinige en betrouwbare 4 cilinder 1.200cc benzinemotor is o.a. voorzien van handige zaken als airco, audiosysteem met cd speler, elektrische ramen en buitenspiegels. Ook het oog wil wat en daarom is dit Italiaanse icoon voorzien van een prachtige combi van creme kunstleer en rode stoffen bekleding, alsmede lichtmetalen wielen en een glazen panoramadak. BELANGRIJK!! Het instructie- en onderhoudsboekje en beide sleutels zijn aanwezig en wij garanderen uiteraard de kmstand. Let op! Wij hebben deze auto een aantal jaren geleden zelf afgeleverd aan de vorige eigenaar en sindsdien zijn alle apk keuringen, onderhoudsbeurten en reparaties in onze werkplaats uitgevoerd. De APK is nog geldig t/m dec-2021 en de distributieset, multiriem en waterpomp zijn door ons vervangen in dec-2019 bij 83.404km. Toen is er ook een grote onderhoudsbeurt uitgevoerd en er zijn 2 draagarmen en 2 banden vervangen. Uiteraard is de auto ook uitgelijnd. De factuur à EUR 1.694,22 ligt in het dashboardkastje maar hoeft u niet te betalen ;-) Verder hebben wij afgelopen week de airco gerepareerd en het systeem opnieuw afgevuld na een lekke condensor. Dus bij warmte buiten blijft het lekker koel binnen! Kortom: instappen en rijden maar! Kijk voor méér en grotere foto's op onze website: www.vakgaragelandeweerd.nl Kwaliteit! Dat is wat wij nastreven. Deze auto is om die reden precies zoals getoond op de foto's. Onze occasions worden geleverd volgens BOVAG normen incl. Nationale Autopas (NAP). Wij verkopen alleen auto's MET garantie tegen een duidelijke ALL-IN prijs. Ook verzekeren wij u dat onze occasions schadevrij zijn en dat de geadverteerde kmstanden 100% juist zijn. Wij bieden voor deze auto aantrekkelijke lease- en financieringsvormen tegen flexibele acceptatievoorwaarden. Zelfs zonder jaarcijfers of salarisstrook is financieren veelal mogelijk. Particulieren profiteren nu ook van onze 50-50 deal: u betaalt een deel bij aanschaf en het restant in 12 of 24 termijnen tegen slechts 1,99% rente! Vraag naar de actievoorwaarden. U bent op afspraak van harte welkom voor een bezichtiging en proefrit. Gelieve altijd vooraf contact op te nemen voor beschikbaarheid. Interesse? Bel Robert of Dennis op 055-3017483. Of Whatsapp tot 22.00u 's avonds naar 06-48235301. U bent van harte welkom.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions